Jaarbeurs
Solliciteren

Open sollicitatie

Werken bij Jaarbeurs
Zet jij handel in beweging?
 
Al bijna 100 jaar zet Jaarbeurs handel in beweging. Door mensen en markten te verbinden en daar de juiste ontmoetingen bij te regelen. Fysiek of digitaal. 365 dagen per jaar. Onze belangrijkste uitgangspunten? Ontmoetingen betekenis en inhoud geven en onze klanten daarvoor een podium bieden. Maximalisatie van succes. Jaarbeurs is op zoek naar gedreven professionals die ons en onze klanten daarbij willen helpen. Enthousiastelingen die inspireren, motiveren en activeren, en handel en klanten in beweging zetten. 


Wij zijn altijd op zoek naar professionals die niet stil kunnen zitten en zin hebben in een uitdaging in een veranderende en innovatieve omgeving.

Vind je bij de vacatures / stages geen match, stuur dan gerust een open sollicitatie, via onderstaand formulier.

Heb je vragen over werken bij Jaarbeurs, neem dan contact op met Kathelijne Codée van afdeling Personeel & Organisatie. Telefoonnummer: 030 295 55 15

De gegevens in dit sollicitatieformulier (inclusief bijlagen) worden door Jaarbeurs B.V. verwerkt voor de uitvoering van de sollicitatieprocedure.

Wil je weten hoe Jaarbeurs omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons Privacy statement sollicitanten.

Solliciteren

Door middel van onderstaand formulier ontvangen wij graag je sollicitatie. Wij streven ernaar om binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie te geven.
Voornaam *
Voorletter(s) *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum *
(dd-mm-jjjj)
Telefoon
E-mail *
Adres *
Postcode *
(0000 AA)
Plaats *
Motivatie *
Hoogstgenoten opleiding *CV (Word document)
Kun je geen bestand toevoegen? Mail dit dan apart naar 'solliciteren@jaarbeurs.nl'.
Eventuele aanvullingen/opmerkingen
* = Verplicht