Jaarbeurs
Nieuws
Succesvolle eerste editie Dutch Motorcycle Festival
Succesvolle eerste editie Dutch Motorcycle Festival
28-08-2017
Maar liefst 5.000 motorliefhebbers kwamen zaterdag 26 augustus naar Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie -bij Enschede- naar het eerste Dutch Motorcycle Festival. Het draaide daarbij vooral om motorrijden en alles wat daarbij hoort, maar net zo goed om het ‘festivalgevoel’ met ontspanning, eten en drinken en goede muziek. Malou Peters, organisator van Dutch Motorcycle Festival, kijkt terug op een succesvolle eerste editie: “Vanuit heel Nederland kwamen motorrijders samen op deze unieke locatie om te genieten van dit spiksplinternieuwe festival en het prachtige weer. Met deze eerste editie hebben we een stevige basis gelegd voor de toekomst.”
The Heinoos op Dutch Motorcycle Festival
The Heinoos op Dutch Motorcycle Festival
22-08-2017
Lokale namen en breed programma kleuren eerste editie festival The Heinoos, STOOT!, The Originals en many more staan op het podium tijdens de eerste editie van Dutch Motorcycle Festival. Een nieuw festival voor motorliefhebbers dat zaterdag 26 augustus plaatsvindt op Vliegveld Twenthe in Enschede. Veel stijlen en genres komen aan bod op het festival, van rock en soul tot pop en punk. Het publiek kan losgaan op de beste hits van nu en de grote hits van toen.
Smartphone-App 'E-Trailer' maakt kamperen veiliger
Smartphone-App 'E-Trailer' maakt kamperen veiliger
17-08-2017
Een App op je smartphone die aangeeft hoe vol je accu zit, oververhitte remmen voorkomt tijdens een route door de bergen, die je informeert over je bandenspanning en die bovendien helpt om de caravan waterpas te stellen: dat is de E-Trailer, de winnaar van de 'Start-Up Contest' van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017.
Stunts en spektakel op Dutch Motorcycle Festival
Stunts en spektakel op Dutch Motorcycle Festival
15-08-2017
Een dragracer, motorshows en showmotoren. Een motorfestival is niet compleet zonder veel brandend rubber. Daarom heeft Dutch Motorcycle Festival, het gloednieuwe festival speciaal voor iedereen met een motorhart, zaterdag 26 augustus op Vliegveld Twenthe een aantrekkelijk stuntprogramma voor haar bezoekers in petto.
Stoer op pad met de tenttrailer
Stoer op pad met de tenttrailer
11-08-2017
Multifunctionele alleskunners op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs Ze zijn er écht en het worden er steeds meer: vouwwagens die je kunt opzetten voor de toeschouwers drie keer met hun ogen hebben geknipperd. Tenttrailers worden ze genoemd, met slimme opzetsystemen en een stoere uitstraling: ongebleekt katoen in combinatie met carbon tentstokken en robuust aluminium traanplaat die de aanhanger onverwoestbaar maken. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (11 t/m 15 oktober) zijn bijna alle merken te vinden.